29.10.2021, 07:26

Саакашвілі погодився на допомогу лікарів

Саакашвили в тюрьме

Екс-президенту Грузії Михайлу Саакашвілі, який перебуває в ув'язненні у в'язниці міста Руставі, дозволили поспілкуватися зі своїми адвокатами та обмінятися документами. Після цього політик припинив крайню форму протесту.

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі погодився на медичну допомогу. Про це заявив його адвокат Діто Садзаглішвілі, повідомляє Час Пік з посиланням на грузинські ЗМІ.

"Проблеми комунікації з Михайлом Саакашвілі усунені, через що Саакашвілі припинив крайню форму протесту – відмова від лікування, проведення аналізів, тестів, моніторингу показників тощо...", - сказав Садзаглішвілі після зустрічі з політиком у в'язниці.

Він додав, що зміг домогтися спілкування зі своїм клієнтом у формі, що виключає можливість запису їх розмови Службою держбезпеки Грузії. Це дозволило домогтися того, що Саакашвілі перестав посилювати свій протест

За його словами, Саакашвілі ще раз висловив повагу лікарям, що входять до складу консиліуму, та готовий продовжити співпрацю з медиками.

Нагадаємо, екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі було затримано у Тбілісі 1 жовтня після того, як він таємно прибув до країни з України. Він перебуває у в'язниці міста Руставі й раніше оголосив голодування та відмовився від будь-якої медичної підтримки.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк