04.07.2022, 12:16

Стрілянина у торговому центрі Копенгагена: загинуло 3 людини, серед них 47-річний росіянин

Стрельба в торговом центре Копенгагена / Фото: DR

У Копенгагені в результаті стрілянини у великому торговому центрі Field's загинуло 3 людини, є поранені. Підозрюваного у стрільбі було затримано через кілька хвилин після нападу.

Серед загиблих двоє 17-річних підданих Данії та 47-річний громадянин РФ, повідомляє Час Пік з посиланням на закордонні ЗМІ.

Скільки людей поранено, у поліції не говорять. Відомо, що четверо постраждалих перебувають у тяжкому стані. Серед них громадянки Данії (19 та 40 років), 50-річний чоловік та 16-річна дівчина зі Швеції. Крім того, ще кілька людей отримало легкі травми.

Поліція затримала 22-річного данця. У чоловіка вилучили гвинтівку, патрони та ніж. За словами керівника міської поліції, у затриманого проблеми із психікою. Наразі поліція з'ясовує, де стрілець взяв зброю і чи була вона отримана законно.

Інцидент стався 3 липня, у неділю, коли у торговому центрі було багато людей. Торговий центр Field's розташований поряд з аеропортом Копенгагена "Каструп". Field's є одним із найбільших торгових центрів Данії, у ньому понад 135 магазинів та ресторанів, розташованих на площі близько 74 тис. м2.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк