22.02.2023, 13:19

"Цирк поїде, клоуни залишаться": Росдержцирк закупив каски та бронежилети для гастролей на Донбасі

Иллюстративное фото / Фото: pinsdaddy

Російська державна циркова компанія (Росдержцирк) закупила каски та бронежилети на 2,3 мільйона рублів для своїх співробітників, які поїдуть на гастролі на окуповані РФ території Луганської та Донецької областей.

Контракт на закупівлю касок та бронежилетів на сайті держзакупівель ]]>виявило ]]>видання "Полігон медіа". Про це ]]>повідомляє ]]>"Радіо Свобода", передає Час Пік.

Договір на придбання екіпірування має бути виконаний до кінця березня 2023 року. Точна кількість амуніції, яку необхідно закупити, не вказана.

У "Росдержцирку" на запит "Полігон медіа" про цілі закупівлі відповіли, що бронежилети та каски купують "для відряджень співробітників на територію Донецької та Луганської народних республік".

Як пишуть російські ЗМІ, "Росдержцирк" справді проводить гастролі у захоплених регіонах України. У серпні 2022 року російські артисти виступали у Луганську.

Як зазначає "Радіо Свобода", "Росдержцирк" складається з 36 стаціонарних та 5 цирків-шапіто. На сайті компанії розміщено посилання на програму "Ми разом", яка збирає допомогу для російських солдатів, які воюють в Україні.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк