08.03.2023, 12:23

"Було б компліментом, але це не ми": Рєзніков про причетність України до вибухів на "Північних потоках"

Віктор Білий | Всі новини автора

Міністр оборони України Олексій Резніков відреагував на інформацію, що з'явилася у ЗМІ, щодо "українського сліду" в диверсіях на газопроводах "Північний потік" 1 і 2. Він заявив, що українські спецслужби не мають відношення до підриву газопроводів РФ у Балтійському морі.

Про це він сказав у Стокгольмі, куди прибув для участі у засіданні міністрів оборони країни ЄС, передає Час Пік із посиланням на ]]>DW]]>.

Міністр оборони спростував участь Києва у диверсії на газопроводах "Північний потік".

"Це не наші дії". Так він прокоментував журналістам матеріал у The New York Times про можливу участь "проукраїнського угруповання" у диверсії.

"Для мене це досить дивна історія, вона не має нічого спільного з нами. Я думаю, що офіційне розслідування, яке проводить відповідні владні структури, опише всі деталі. Це було б певним компліментом для наших спеціальних сил, але це не наша діяльність", - сказав Резніков.

Зазначимо, що раніше The New York Times з посиланням на джерела в американській розвідці повідомляла, що диверсію на газопроводах Північний потік у Балтійському морі провели нібито "проукраїнські групи". При цьому в публікації йшлося про те, що зв'язок цих передбачуваних "груп" з офіційними структурами чи розвідкою України не встановлений.

Читайте також: "План ще не виконали": Рєзніков оцінив мобілізаційну потребу ЗСУ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: