26.12.2023, 23:15

На заводі Tesla робот напав на людину

Марина Гончар | Всі новини автора
роботы

Робот Tesla напав на інженера на заводі компанії у Техасі під час серйозної несправності. Повідомляється, що він залишив "кривавий слід" і змусив робітників натиснути на кнопку аварійного вимкнення.

Про це пише видання "]]>DailyMail]]>", передає Час Пік.

Інженер компанії Tesla зазнав нападу робота під час несправності на заводі компанії Giga Texas недалеко від Остіна.

Два свідки з жахом спостерігали, як на їхнього колегу напала машина, призначена для захоплення та переміщення щойно відлитих алюмінієвих деталей автомобіля.

Робот притиснув людину, яка тоді форматувала програмне забезпечення для двох відключених роботів Tesla поблизу, а потім встромив свої металеві пазурі в спину і руку робітника, залишивши кривавий слід.

Інцидент, внаслідок якого у жертви залишилася відкрита рана, було розкрито у звіті про травми за 2021 рік, поданому в округ Тревіс та федеральним регулюючим органам.

Хоча ні у 2021, ні у 2022 році компанія Tesla на заводі в Техасі не повідомляла регулюючі органи про будь-які інші травми, пов'язані з роботами, цей інцидент стався на тлі багаторічного підвищеного занепокоєння з приводу ризиків, пов'язаних з використанням автоматизованих роботів на робочому місці. 

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: Європейська розвідка прогнозує напад РФ на Європу взимку 2024-2025, - Bild

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк