27.04.2024, 12:47

У Краснодарському краї РФ "бавовна" на військовому аеродромі: пошкоджено винищувачі

Аэродром "Кущевская" / Иллюстративное фото

У ніч проти 27 квітня десятки безпілотників атакували об'єкти на території РФ. І поки Міноборони РФ рапортує про знищення 66 українських БПЛА, співробітники МНС гасять пожежі на двох НПЗ та військовому аеродромі.

У Краснодарському краї РФ у ніч проти 27 квітня пролунали вибухи на двох нафтопереробних заводах. Також з'явилася інформація про атаку БПЛА на військовий аеродром, повідомляє Час Пік.

У Міноборони РФ заявили, що протягом ночі над територією Краснодарського краю "було знищено та перехоплено" 66 українських БПЛА літакового типу.

Губернатор Краснодарського краю Вєніамін Кондратьєв підтвердив інформацію, що українські дрони "намагалися атакувати НПЗ та об'єкти інфраструктури". Він стверджує, що "постраждалих та серйозних ушкоджень немає".

"Оперативні служби ліквідують загоряння внаслідок падіння БПЛА", - ]]>написав ]]>чиновник у Telegram.

Тим часом, у мережі повідомляють про "прильот" по військовому аеродрому у станиці Кущевська на півночі Краснодарського краю. А російські Telegram-канали написали, що внаслідок атаки на аеродром пошкоджено літаки.

новости соцсетей

"Атака дронів по Краснодарському краю розпочалася близько третьої ранку й тривала півтори години. Перші безпілотники спробували атакувати аеродром. Усього в бік аеродрому було направлено понад 10 БПЛА. За попередніми даними, загиблих та постраждалих немає", - ]]>пише ]]>Telegram-канал "Baza".

"В результаті атаки на військовий аеродром у Кущевській пошкоджено літаки, їх кількість та ступінь пошкоджень встановлюється", - ]]>пише ]]>Telegram-канал "ASTRA", посилаючись на свої джерела в екстрених службах регіону.

У мережі з'явилося відео з наслідками атаки БПЛА на військовий аеродром у станиці Кущевська Краснодарського краю РФ.

"Під час нічної атаки БПЛА по Краснодарському краю, крім двох НПЗ, було атаковано військовий аеродром у Кущевській", - ]]>пише ]]>Telegram-канал "ВЧК-ОГПУ".

А Telegram-канал "Кремлевская табакерка" повідомляє, що на цьому аеродромі "з недавніх пір частину літаків "ховали" від ворога, а додаткові ЗРК та системи РЕБ перекинути не встигли". В результаті - росіяни втратили чотири літаки.

"За даними наших джерел у ВКС та Генштабі, на аеродромі в районі станиці Кущевська ворожі безпілотники пошкодили чотири літаки – Су-27 та Су-34. Один літак втрачено, один під питанням, два, швидше за все, вдасться відремонтувати.

Також втрачено "певну кількість" боєприпасів, які застосовуються в зоні проведення СВО.

Загиблих немає, поранено чотирьох людей", - ]]>пише ]]>"Кремлевская табакерка".

"Зверніть увагу, на відео видно блоки УМПК, якими оснащують російські ФАБи, перетворюючи їх на керовані авіабомби. Удар явно результативний", - відзначає Telegram-канал "Оперативний ЗСУ".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк