29.05.2024, 18:26

У Польщі в ДТП загинули двоє підлітків з України: фото з місця події

Віктор Білий | Всі новини автора

У польському місті Гданськ внаслідок ДТП вночі в середу, 29 травня, загинули двоє підлітків з України, які тікали на авто від поліції та врізалися в дерево. Хлопцям було 16 та 17 років.

Про це повідомило видання Trojmiasto, передає Час Пік.

Як пишуть журналісти, вони їхали зі швидкістю близько 150 км/год. У польській поліції зазначили, що за кермом Audi був 16-річний хлопець, який помер на місці аварії від отриманих травм. 17-річного пасажира автомобіля було госпіталізовано, але лікарям не вдалося його врятувати.

Автомобіль намагалися зупинити у місті Вейгерово, українці гнали на швидкості вулицями Гдині, Сопота та Гданська.

"Погоня завершилася в Гданську, де водій Audi, ймовірно, намагаючись уникнути зіткнення з іншим автомобілем, не впорався з керуванням, його занесло, і він врізався в дерево, після чого автомобіль перекинувся", - заявила прессекретарка поліції Поморського воєводства Карина Камінська.

Повідомляється, що хлопці приїхали до Польщі із Запорізької області України на початку повномасштабного вторгнення РФ. Один із них жив у місті Вейгерово, інший - у Гдині.

Прессекретар поліції додала, що поліцейські намагалися зупинити їх через те, що автомобіль рухався вночі без увімкненого ближнього світла фар. Поліція зараз з'ясовує, чому хлопці не зупинилися на вимогу і почали тікати.

Читайте також: Країни Балтії та Польща готові ввести війська в Україну: названо умову

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: