30.05.2024, 13:00

Масштабна пожежа на сході Москви: до гасіння пожежі залучили авіацію

Масштабный пожар на востоке Москвы: к тушению пожара привлекли авиацию

У Москві в ніч проти 30 травня сталася масштабна пожежа у виробничо-складській будівлі, яка знаходиться на території колишнього машинобудівного заводу "Торос". Вогонь охопив 4 тисячі квадратних метрів, до гасіння залучили авіацію.

На сході російської столиці в ніч проти 30 травня сталася масштабна пожежа, якій присвоєно третій ранг складності з п'яти. Площа пожежі становила 4 тис. квадратних метрів. Даних про постраждалих поки що немає, повідомляє Час Пік з посиланням на російські ЗМІ.

Пожежа сталася неподалік станції метро "Новогірєєво" та однойменної залізничної станції Горьківського напрямку на вулиці Мартенівській. Як повідомили в МНС РФ, спалахнув різнорівневий виробничо-складський будинок.

За словами пожежників, гасіння ускладнюється через те, що на складі зберігалися ємності з легкозаймистою рідиною. Сталося обвалення перегородок та перекриттів між 1 та 2 поверхами складу. До гасіння пожежі залучили понад 120 працівників МНС, 40 одиниць техніки, у тому числі гелікоптери Ка-52 та Мі-26, які скинули понад 200 тонн води.

Що стало причиною займання, поки що невідомо. Даних про постраждалих наразі немає. У МНС РФ повідомили, що відкрите горіння ліквідовано, пожежники продовжують роботу на об'єкті.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк