06.06.2024, 08:18

Нічна атака БПЛА:  сталася пожежа на Новошахтинському НПЗ та Старооскольській нафтобазі

Ночная атака БПЛА: произошел пожар на Новошахтинском НПЗ и Старооскольской нефтебазе

В ніч проти 6 червня безпілотники атакували відразу дві російські області – Бєлгородську та Ростовську. На Новошахтинському нафтопереробному заводі та Старооскольській нафтобазі почалася пожежа.

У ніч проти 6 червня жителі Новошахтинська Ростовської області почули відразу кілька гучних вибухів, після яких побачили вогонь та дим в районі місцевого НПЗ. Російські ЗМІ повідомили, що українські дрони атакували Новошахтинський НПЗ, внаслідок чого виникла потужна пожежа, передає Час Пік.

Губернатор Ростовської області Голубєв підтвердив інформацію про пожежу на території НПЗ у Новошахтинську. За його словами, рятувальники одразу розпочали ліквідацію пожежі, але роботи призупинялися через повторну атаку.

Площа пожежі на НПЗ складала 100 кв.м. За інформацією росЗМІ, вогонь досягав висоти 15-поверхового будинку. До гасіння залучали пожежний потяг.

За попередніми даними, загиблих та постраждалих немає.

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков також заявив про атаку БПЛА. За його інформацією, в ніч проти 6 червня сталася пожежа на нафтобазі в Старооскольському міському окрузі.

"Внаслідок вибуху спалахнув один із резервуарів", - повідомив Гладков.

За його словами, також постраждала будівля охорони - внаслідок вибуху вибито вікна. Люди цілі, пожежу вдалося швидко ліквідувати.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк