10.06.2024, 15:08

У Польщі пролунав вибух на оборонному підприємстві: загинув 59-річний чоловік

Сьогодні, 10 червня, у місті Скаржисько-Камєнна (Польща) стався трагічний інцидент на території оборонного підприємства Mesko.

За повідомленням польського радіо RMF FM, у центрі ракетного палива стався вибух, за яким виникла пожежа, передає Час Пік.

Президент компанії Ельжбета Сренявська підтвердила інформацію про подію, заявивши: "У нас стався вибух у центрі ракетного палива, який було введено в експлуатацію кілька років тому".

Вона також із жалем зазначила, що, найімовірніше, є смертельний випадок.

За попередніми даними, в момент вибуху в приміщенні перебували троє людей. Один із них зміг самостійно залишити місце події. Двом іншим була потрібна допомога. На жаль, одного із постраждалих врятувати не вдалося. Жертвою трагедії став 59-річний чоловік.

На місце події негайно прибули пожежні бригади. Також для надання екстреної медичної допомоги було викликано гелікоптер повітряної рятувальної служби.

Mesko – це відоме польське оборонне підприємство, що спеціалізується на виробництві ракетного та стрілецького озброєння. Центр ракетного палива, де стався вибух, є порівняно новим об'єктом, введеним в експлуатацію кілька років тому.

Причини вибуху та подальшої пожежі поки не повідомляються. Очікується, що буде проведено ретельне розслідування для з'ясування обставин трагічного інциденту.

Читайте також:

Безпілотники атакували буксир та баржу у Таганрозькій затоці: серед російського екіпажу є поранені

Які сухі будівельні суміші вибрати: практичні поради із вибору

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: