17.06.2024, 07:36

Вночі БПЛА атакували три області РФ: перші подробиці

БПЛА атаковали три области РФ / Иллюстративное фото

У ніч проти 17 червня лунали вибухи у двох областях РФ - Липецькій та Воронезькій. Влада регіонів заявила про атаку безпілотників. Міноборони РФ говорить й про Бєлгородську область.

У російському Липецьку та Воронезькій області в ніч проти 17 червня пролунали вибухи. Губернатори регіонів заявили про атаку БПЛА, повідомляє Час Пік з посиланням на російські ЗМІ.

У Липецьку близько 1:40 ночі пролунав вибух, перед цим губернатор Липецької області Ігор Артамонов попередив про повітряну небезпеку. Місцеві жителі у соцмережах написали про вибухи та дим над тракторним заводом та Новолипецьким металургійним комбінатом.

За словами губернатора Липецької області, ППО нібито збило чотири БПЛА над промисловою територією Липецька.

"На місці падіння уламків працюють співробітники правоохоронних органів. Жертв немає.

Зберігається червоний рівень небезпеки. Системи виявлення та придушення перебувають у стані готовності", - написав Артамонов у Telegram.

Крім того, повідомляється про вибухи у Воронезькій області. Губернатор Олександр Гусєв також заявив про атаку БПЛА. За його словами, вночі "виявлено та знищено два БПЛА літакового типу".

"За попередніми даними, постраждалих та руйнувань немає. Режим небезпеки атаки безпілотниками в регіоні поки що зберігається", - написав Гусєв вранці 17 червня у Telegram.

Тим часом Міноборони РФ відрапортувало про знищення вночі шести БПЛА над Бєлгородською, Воронезькою та Липецькою областями.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк