19.06.2024, 21:23

В Росії другий день палає нафтобаза після атаки БПЛА: ситуація погіршується

Марина Гончар | Всі новини автора
росія

В місті Азов Ростовської області Росії другий день поспіль триває пожежа на нафтобазі, яку в ніч на 18 червня атакували безпілотні літальні апарати. Ситуація на об'єкті залишається критичною, і спроби стабілізувати обстановку наразі не дають результатів.

Губернатор Ростовської області РФ Василь Голубєв повідомив, що на нафтобазі відбулася розгерметизація другого резервуара з паливом. Він зазначив, що станом на 16:40 ситуація залишається неконтрольованою, і пожежу не вдається загасити, передає Час Пік.

"Не вдається стабілізувати ситуацію на нафтобазі в Азові, де напередодні виникла пожежа внаслідок атаки БПЛА. Ліквідувати займання досі не вдається. О 16:40 сталася розгерметизація другого резервуара", – заявив Голубєв.

Російські рятувальні служби намагаються загасити пожежу, але всі їхні зусилля залишаються безуспішними. Становище ускладнюється постійним витоком палива з пошкоджених резервуарів, що підживлює полум'я.

Російські окупанти продовжують тушити пожежу на НПЗ у Ростовській області, спричинену ударом ЗСУ. Супутникові знімки підтверджують задимленість нафтяного терміналу підприємства "Азовпродукт", де внаслідок атаки українських безпілотників постраждали цистерни.

Нагадаємо, у місті Азов Ростовської області в ніч проти 18 червня пролунали вибухи. Влада регіону заявила про атаку БПЛА. Внаслідок атаки безпілотників почалася масштабна пожежа на черговій російській нафтобазі.

Читайте також: Україна відновлює поромне сполучення з Грузією: Новий етап у транспортних зв'язках

Ремонт генератора автомобіля за вигідною ціною

Професійна медтехніка та медичне обладнання для лікарського кабінету або клініки

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк