28.06.2024, 07:42

У Тамбовській області внаслідок атаки БПЛА горить нафтобаза

Иллюстративное фото / Открытый источник

У ніч проти 28 червня БПЛА атакували кілька регіонів РФ. На нафтобазі в Тамбовській області виникла пожежа. За потреби влада готова евакуювати населення.

Сьогодні о 4:35 ранку у Мічуринському муніципальному окрузі Тамбовської області зафіксовано "прильот" БПЛА по нафтобазі. Внаслідок атаки дрона виникло загоряння. Як заявив глава регіону Максим Єгоров, пожежа локалізована, триває гасіння, повідомляє Час Пік.

"Жертв немає. До найближчого населеного пункту - 3 км. У разі потреби буде проведено евакуацію мешканців. Для цього все готово. Ситуація під контролем", - написав Єгоров.

Керівники Брянської та Смоленської областей відрапортували, що всі БПЛА було збито, руйнувань та постраждалих від падіння уламків нібито немає.

У Міноборони РФ тим часом повідомили, що протягом минулої ночі на території РФ черговими засобами ППО нібито перехоплено та знищено 12 БПЛА над територією Брянської області, 9 БПЛА - над Смоленською, 1 БПЛА - у Воронезькій області, 2 БПЛА - у Курській, 1 БПЛА - у Ростовській області.

Читайте також:

Інтернет магазин годинників та аксесуарів Swiss-Watch – маркет, який обов’язково треба відвідати

Як доглядати за одягом з принтами?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк