04.07.2024, 09:07

Вибух на оборонному підприємстві в американському штаті Арканзас: що відомо

Взрыв на оборонном предприятии в американском штате Арканзас

В американському штаті Арканзас 3 липня стався вибух на оборонному підприємстві. Підприємство підтримує військові програми, зокрема по ракетам Hellfire та Javelin та різним мінометним боєприпасам.

У штаті Арканзас (США) стався вибух на заводі зброї General Dynamics Ordnance and Tactical Systems, розташованому в місті Камден в окрузі Уошито. Щонайменше двоє людей отримали поранення, ще один вважається зниклим безвісти, повідомляє Час Пік із посиланням на західні ЗМІ.

Спочатку виробник назвав подію "інцидентом із застосуванням піротехніки", проте пізніше підтвердив інформацію про вибух.

Відомо про щонайменше двох поранених та одну людину, яка зникла безвісти. У заяві компанії немає подробиць про ступінь тяжкості травм. Відомо, що один постраждалий перебуває у відділенні невідкладної допомоги Медичного центру, його стан стабільний. Другого потерпілого евакуювали зі штату гелікоптером.

Точна причина вибуху наразі невідома.

Довідково: General Dynamics – глобальна аерокосмічна та оборонна компанія. На заводі в Камдені знаходиться понад 74 322 кв. метрів виробничих та складських приміщень. Підприємство підтримує військові програми, зокрема по ракетам Hellfire та Javelin та різним мінометним боєприпасам.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк