14.07.2024, 15:33

Курську область атакували БПЛА: у місті Суджа горять телевежа та електропідстанція

Курскую область атаковали БПЛА

У Курській області РФ 14 липня безпілотники атакували місто Суджа. За даними місцевих пабліків, уражені телевізійна вежа та електропідстанція. У частині області частково зникли світло та зв'язок.

Курську область РФ 14 липня атакували дрони. У місті Суджа розпочалася пожежа на телевізійній вежі, повідомляє Час Пік.

У місцевих пабликах повідомляли, що БПЛА атакували АЗС у Суджанському районі, телевежу та електропідстанцію. На місцях "прильотів" зафіксовано пожежі.

Виконувач обов'язків губернатора Курської області Олексій Смирнов підтвердив інформацію про пожежу на телевізійній вежі. За його словами, постраждалих немає.

В українській спільноті "КіберБорошно" після аналізу відео з мережі дійшли висновку, що горить "найбільша підстанція н.п. Суджа на 110кВ, ймовірно, після влучення хорошого FPV-дрону".

Також у місцевих пабликах повідомляють, що у Суджі не залишилося жодної діючої АЗС. До найближчої автозаправки – 20 км.

"У Суджі не залишилося жодної діючої АЗС. До найближчого палива - 20 км. Всього у Суджанському районі було чотири заправки. Перші дві розбомбили 5 липня. Дві, що залишились - дев'ятого. Одна з бензоколонок загорілася й ледве не вибухнула. Зараз всі чотири АЗС закриті. Але ЗСУ продовжують по них бити", - скаржаться росіяни.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк