16.07.2024, 07:32

У Курській області після атаки БПЛА горить завод низьковольтної апаратури

горит завод низковольтной аппаратуры в РФ

У ніч проти 16 липня безпілотники атакували Курську область РФ. Почалася пожежа на заводі низьковольтної апаратури. Площа загоряння становить близько 500 квадратних метрів.

У селищі Коренево Курської області РФ вночі 16 липня розпочалася пожежа на місцевому заводі низьковольтної апаратури. Губернатор регіону Олексій Смирнов повідомив, що "український коптер скинув вибуховий пристрій", передає Час Пік.

За інформацією Telegram-каналу SHOT, місцеві жителі чули звуки прольоту кількох БПЛА та кілька потужних вибухів, після чого спалахнула покрівля будівлі місцевого заводу низьковольтної апаратури. Площа загоряння становить близько 500 квадратних метрів.

За даними Смирнова, сталося загоряння в одному з технологічних цехів, постраждали немає. За інформацією Telegram-каналу Mash, робітники евакуювалися до прибуття пожежників.

Коренівський завод низьковольтної апаратури випускає розподільчу та регулювальну апаратуру низької напруги. Продукція підприємства використовується для енергетики та інших галузей промисловості.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк