19.07.2024, 07:34

Трамп дав офіційну згоду балотуватися у президенти США

Дональд Трамп и Джеймс Дэвид Вэнс

Експрезидент США Дональд Трамп офіційно прийняв номінацію в кандидати в президенти США від Республіканської партії.

Дональд Трамп, виступаючи на закритті з'їзду Республіканської партії в Мілуокі, заявив, що згоден балотуватися на пост президента США, повідомляє Час Пік із посиланням на західні ЗМІ.

У Мілуокі 15 липня розпочав роботу з'їзд Республіканської партії. У перший день делегати висунули Трампа кандидатом у президенти від партії, а сенатора Джеймса Девіда Венса – кандидатом у віцепрезиденти.

Виступаючи на закритті з'їзду Республіканської партії, Дональд Трамп офіційно погодився висувати свою кандидатуру від Республіканської партії на пост президента США.

У разі перемоги на виборах Трамп пообіцяв зосередитися на тому, щоб об'єднати американську націю та розпочати нову еру безпеки, процвітання та свободи для громадян будь-якої раси, релігії, кольору шкіри та віросповідання.

"Ми, американці, пов'язані єдиною долею та спільною долею. Ми маємо піднятися разом, інакше ми розпадемося. Я балотуюся, щоб бути президентом усієї Америки, а не половини Америки, тому що немає перемоги в перемозі половини Америки. Тому сьогодні ввечері я з гордістю приймаю вашу номінацію на пост президента Сполучених Штатів", – сказав Трамп.

Сенатор Республіканської партії США Джеймс Девід Венс офіційно погодився балотуватися на посаду віцепрезидента країни.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: