24.07.2024, 10:02

У Москві підірвали автомобіль заступника начальника радіоцентру військової частини супутникового зв'язку ЗС РФ

В Москве подорвали автомобиль военного чина

На півночі Москви вибухнув автомобіль Toyota Land Cruiser. У момент вибуху в авто знаходився 49-річний Андрій Торгашов - заступник начальника передаючого радіоцентру військової частини супутникового зв'язку. Розглядається версія з встановленням вибухового пристрою.

На вулиці Синявинській у Молжанинівському районі російської столиці близько 6:30 пролунав вибух. Як повідомляють російські Telegram-канали, вибухнув автомобіль, який належить військовому чиновнику, повідомляє Час Пік.

За даними Telegram-каналу "ASTRA", вибух відбувся в Toyota Land Cruiser, який належить заступнику начальника ПДРЦ в/ч 33790 у Підмосков'ї Андрію Торгашову. Згідно з відкритими даними, в/ч 33790 – це 89 центр супутникового зв'язку ЗС РФ.

В Москве подорвали автомобиль Андрея Торгашова

Торгашев проживав у будинку на Синявинській вулиці. В момент, коли військовий сідав у автомобіль, спрацював вибуховий пристрій. Вибуховий пристрій було закладено в районі водійського сидіння. Поранена жінка, попередньо, це дружина військового Майя.

За даними Telegram-каналу "SHOT", розглядається версія замовного вбивства. Внаслідок вибуху у чоловіка відірвало обидві ступні, жінка, яка сиділа на пасажирському сидінні, госпіталізована з рваними ранами обличчя. За даними SHOT, внаслідок вибуху пошкоджено п'ять автомобілів. Також вибуховою хвилею вибито скло у житловій багатоповерхівці на кількох поверхах.

"Водія та пасажирку Land Cruiser врятували очевидці. Жителі московського двору кинулися витягувати постраждалих з машини після вибуху й самі реанімували чоловіка до приїзду швидкої".

Постраждалим врятувало життя те, що після вибуху машина не спалахнула", - пише "SHOT".

Весь район біля будинку на Синявинській вулиці, де вранці стався вибух, перекрили. В СК РФ повідомили про порушення кримінальної справи.

"Причиною вибуху автомобіля заступника начальника передаючого радіоцентру військової частини супутникового зв'язку Андрія Торгашова на півночі Москви стала детонація вибухового пристрою, встановленого в ньому", - пише ТАСС з посиланням на МВС.

взорвали авто Андрея Торгашова

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: