27.07.2024, 15:47

Самоліквідація під Волгоградом: у мережі показали кадри катастрофи російського Су-34

Су-34

Сьогодні, 27 липня, у Волгоградській області Росії сталася аварія винищувача-бомбардувальника Су-34, який виконував плановий навчально-тренувальний політ.

Мешканці Серафимовичського району активно діляться фотографіями та відеозаписами з місця інциденту у соціальних мережах, передає Час Пік.

За офіційними даними Міністерства оборони РФ, Су-34 виконував плановий навчально-тренувальний політ, коли виникла технічна несправність, що призвела до аварії. "Екіпажу літака вдалося катапультуватися, і їх життю нічого не загрожує".

Пропагандистські ЗМІ Кремля стверджують, що політ виконувався без боєкомплекту і що літак упав у безлюдній місцевості, що, на їхню думку, запобігло можливим жертвам і руйнаціям.

Очевидці із Серафимовичського району поділилися своїми спостереженнями та враженнями про подію. У соціальних мережах з'явилися кадри, на яких можна побачити місце падіння літака та наслідки аварії.

Експерти в галузі авіації зазначають, що інциденти з російськими військовими літаками не рідкість і часто пов'язані з технічними проблемами. Деякі аналітики висловлюють припущення, що це може свідчити про проблеми у технічному обслуговуванні та підготовці повітряних суден.

Поки залишається чекати офіційних висновків та подальших коментарів від російської влади, жителі та експерти продовжують обговорювати подію, поділяючись своїми версіями та припущеннями.

Читайте також: В РФ заявили про атаку БПЛА на Рязанську область: вибухи лунали в районі аеродрому Дягілєво

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк