03.08.2024, 07:26

У Ростовській області БПЛА атакували військовий аеродром та нафтосховище

Атака БПЛА на Ростовскую область

У ніч проти 3 серпня безпілотники атакували Ростовську область РФ. Вибухи було чути у Ростові-на-Дону, у Батайську та Морозовську. Безпілотники вдарили по військовому аеродрому та резервуарам з паливом. На місці "прильотів" спалахнули пожежі.

У ніч проти 3 серпня жителі Ростовської області РФ повідомили про звуки безпілотників та вибухи. Над регіоном активно працювала протиповітряна оборона, повідомляє Час Пік.

Губернатор області Василь Голубєв у Telegram повідомив, що "в результаті масованої атаки БПЛА пошкодження отримали ряд складських об'єктів у Кам'янському та Морозовському районах". За його словами, служби екстреного реагування ліквідують загоряння, внаслідок атаки жертв та постраждалих немає.

Як пишуть російські Telegram-канали, безпілотники могли завдати удару по військовому аеродрому "Морозовськ". Місцеві жителі повідомляють, що після "прильотів" почалася сильна пожежа й, судячи з детонації, горить склад боєприпасів або цистерни з паливом.

Telegram-канал "Mash", посилаючись на очевидців, повідомляє, що горять резервуари з паливом поряд з хутором Астахов у Кам'янському районі. За даними Telegram-каналу "ASTRA", попередньо дронами був атакований ФГКУ "Комбінат "Атлас" Управління Федерального агентства з державних резервів по Південному федеральному округу. З моменту початку роботи комбінат спеціалізується на зберіганні нафтопродуктів, також комбінат відпускає нафтопродукти для російської армії.

"Одна велика група БПЛА змогла підібратися до військового аеродрому у Морозовську. На аеродромі зберігалося паливо для літаків та великі склади з боєприпасами. Там було три потужних вибуха.

Друга група атакувала нафтосховище під Кам'янськом і змогла підпалити два резервуари", - пише Telegram-канал "Ростов Главный".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк