03.08.2024, 08:02

В Орловській області два ударних дрона влетіли в житлову багатоповерхівку

В Орловской области БПЛА попали в жилую многоэтажку

У ніч проти 3 серпня БПЛА атакували Орловську область РФ. Дісталося передмістю Орла, де два безпілотники влетіли у житлову багатоповерхівку.

У ніч проти 3 серпня БПЛА атакували Орловську область РФ. Губернатор області Андрій Клічков заявив, що російські військові засобами РЕБ збивали безпілотники, внаслідок чого два ударні дрони відхилилися від курсу й влучили у житловий будинок, повідомляє Час Пік.

"Сьогодні з 12 години ночі Орловська область зазнала масованої атаки ворожих БПЛА. Засобами РЕБ та силами ППО знищено 3 БПЛА, 2 БПЛА влучили у житловий будинок у мікрорайоні Болховський. На місці події працюють оперативні служби, загоряння локалізовано, постраждалих немає", - написав Клічков у Telegram.

За даними російських Telegram-каналів, інцидент стався у передмісті Орла - в селі Жиліна на вулиці Яблоневій. Перший вибух пролунав приблизно о 1:05 (мкс), а коли приїхали швидка та пожежники, приблизно через 5-7 хвилин майже в те саме місце прилетів другий безпілотник.

Перший БПЛА вибухнув в районі 13 поверху, другий – на рівні між 15 та 16-м. Пошкодження дістали квартири на кількох верхніх поверхах. Відомо, що в одній з квартир почалася пожежа. Губернатор області заявив, що постраждалих немає.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк