07.08.2024, 08:40

У російському Воронежі внаслідок атаки БПЛА пошкоджено багатоповерхівку

В Воронеже в результате атаки БПЛА повреждена многоэтажка

У російському Воронежі внаслідок атаки безпілотників пошкоджено житлову багатоповерхівку. Влада заявляє, що постраждалих немає.

У Воронезькій області РФ рано вранці 7 серпня було введено "режим атаки безпілотників". У МНС порадили мешканцям сховатися в кімнаті без вікон, тим, хто знаходиться на вулиці – зайти до приміщення чи підземного простору, повідомляє Час Пік з посиланням на російські ЗМІ.

За словами очевидців, близько 6:00 було чутно характерний гул двигуна в небі, а потім було два вибухи. Від гучних звуків у автомобілів у кількох районах спрацювала сигналізація. Перед цим губернатор області Олександр Гусєв попереджав мешканців про небезпеку атаки БПЛА.

Пізніше стало відомо, що один БПЛА під час падіння пошкодив фасад житлового будинку на вулиці Березовий Гай, постраждали верхні поверхи будівлі. Уламки ще одного БПЛА впали на Ленінському проспекті. Вибито шибки у кількох квартирах багатоквартирного будинку, отримали пошкодження автомобілі, припарковані у дворі.

Як повідомив губернатор Гусєв, на місцях вже працюють оперативні служби, за попередніми даними, постраждалих немає.

Тим часом, у Міноборони РФ заявили, що за ніч черговими засобами ППО перехоплено та знищено 3 БПЛА літакового типу над Бєлгородською областю, 4 над Курською областю, 2 у Воронезькій області та 2 над Ростовською областю.

Воронеж Воронеж Воронеж Воронеж Воронеж

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк