17.08.2024, 07:42

Авіаудар по мосту в Курській області: з'явилося відео моменту підриву моста

взорван мост через реку Сейм в Курской области

Командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук показав кадри знищення мосту через річку Сейм у населеному пункті Глушково Курської області.

ЗСУ завдали удару по критичній інфраструктурі РФ, знищивши міст через річку Сейм поблизу села Глушково в Курській області. Ця операція спрямована на суттєве порушення логістичних маршрутів російських військових та ізоляцію окремих територій, що знаходяться під контролем ЗСУ, повідомляє Час Пік.

Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук опублікував відео, на якому видно, як наноситься авіаудар по мосту, ймовірно, плануючою авіабомбою.

"Авіація Повітряних Сил бере активну участь в бойових діях на Курському напрямку. Українські пілоти високоточними ударами б’ють по ворожих опорних пунктах, скупченню техніки, а також – логістичних центрах та шляхах постачання противника.

 Дякую льотчикам та усім, хто забезпечує бойову роботу авіації!", - ]]>написав ]]>Олещук в Telegram.

Річка Сейм проходить через увесь Глушковський район. Судячи з карти, всього в районі три мости через Сейм – у Глушково, Званному та селі Кариж. Після підриву трьох мостів українські військові зможуть відрізати підрозділи росіян від основних сил, російські військові можуть опинитися в оточенні.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк