26.08.2024, 07:39

Саратов та Енгельс під ударом: безпілотники атакували російські міста - відео

Віктор Білий | Всі новини автора

26 серпня рано-вранці в Саратовській області Росії відбулася атака безпілотних літальних апаратів (БПЛА).

За повідомленням губернатора регіону Романа Бусаргіна, російські системи протиповітряної оборони (ППО) збивали БПЛА, проте уламки потрапили до житлових будинків у Саратові та Енгельсі, передає Час Пік.

У Саратові серйозно постраждав 38-поверховий житловий комплекс "Скай Сіті", розташований біля мосту Саратов-Енгельс. БПЛА потрапив до верхньої частини будівлі, де знаходяться квартири. За попередніми даними, постраждало кілька людей, за життя однієї жінки борються лікарі.

В Енгельсі пошкодження отримала багатоповерхівка на вулиці Пушкіна. Очевидці повідомляють про вибиті вікна у верхній частині будівлі. Також надійшла інформація про пошкодження близько 20 автомобілів через фрагменти будівлі, що впали.

Губернатор Бусаргін заявив, що всі екстрені служби працюють у посиленому режимі. Точна кількість безпілотників та кількість постраждалих уточнюється.

Варто зазначити, що Саратов та Енгельс знаходяться приблизно за 500 км від кордону з Україною. В Енгельсі розташований військовий аеродром, який, за наявною інформацією, використовується для атак на територію України.

Читайте також: У російській Казані підпалили будівлю військового суду: у мережі показали відео з місця події

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк