28.08.2024, 07:58

У Воронезькій області БПЛА атакували склад із боєприпасами: що відомо

Иллюстративное фото / Открытый источник

У Россошанському районі Воронезької області РФ в ніч проти 28 серпня після атаки безпілотника виникла пожежа "поблизу вибухонебезпечних об'єктів". Місцевою владою було ухвалено рішення про тимчасову евакуацію мешканців двох населених пунктів.

У Воронезькій області атаковано склад з боєприпасами. Силами ППО та засобами РЕБ у Россошанському районі було виявлено та знищено БПЛА літакового типу. Про це заявив губернатор Воронезької області Олександр Гусєв, передає Час Пік.

За його словами, постраждалих та руйнувань немає, проте "падіння фрагментів безпілотника викликало загоряння поблизу вибухонебезпечних об'єктів".

Як стверджує Гусєв, детонації не було, але оперативними службами було прийнято рішення про тимчасову евакуацію мешканців двох населених пунктів.

"Займання вдалося ліквідувати місцевими силами. Обстановка стабілізувалася. Мешканці повертаються до своїх будинків", - написав пізніше Гусєв у Telegram, уточнивши, що "небезпека атаки БПЛА у регіоні зберігається".

За даними місцевих жителів, БПЛА атакували склад з боєприпасами у хуторі Мала Меженка. Евакуація проводилася з цього населеного пункту та села Євстратівка.

Тим часом у Міноборони РФ заявили, що за ніч над Воронежською областю ППО збила 8 дронів.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк