28.08.2024, 08:36

У Ростовській області після атаки БПЛА горить чергова нафтобаза

В Ростовской области горит нефтебаза

У Кам'янському районі Ростовської області РФ у ніч проти 28 серпня пролунало кілька потужних вибухів. Влада заявила про атаку БПЛА, а місцеві жителі повідомляють про пожежу на нафтопереробному заводі під Каменськ-Шахтинським.

У Ростовській області в ніч проти 28 серпня БПЛА атакували чергову нафтобазу. Наразі в області горить дві нафтобази одночасно – у регіоні вже 10 днів не можуть ліквідувати пожежу на нафтобазі під Пролетарськом, повідомляє Час Пік.

Губернатор Ростовської області Василь Голубєв повідомив, що атака безпілотників відбулася близько 3 години ночі. За його словами, у регіоні було збито 4 БПЛА, постраждалих немає.

Telegram-канал ASTRA з посиланням на місцевих жителів повідомляє, що після атаки БПЛА горить комбінат "Атлас" Росрезерву, який вже було атаковано на початку серпня.

"З моменту початку роботи комбінат "Атлас" спеціалізується на зберіганні нафтопродуктів, повідомляли місцеві ЗМІ. Також комбінат відпускає нафтопродукти російськый армії, стверджують журналісти. "У серпні 2020 року на базі комбінату пройшли спільні навчання Міноборони та Росрезерву в рамках навчань "Кавказ-2". У показових навчаннях з відпуску нафтопродуктів для потреб армії відпрацьовувалися три способи - автомобільний, залізничний та трубопровідний", - сказано в публікації газети "Земля" у 2023 році", - пише "]]>ASTRA]]>".

Тим часом, аеропорт Казані закрили на посадку та виліт літаків "для забезпечення безпеки польотів цивільних повітряних суден". Попередньо, через загрозу атаки БПЛА.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк