01.09.2024, 07:52

БПЛА атакували відразу кілька російських областей: мер Москви заявив про збитий безпілотник в районі НПЗ

Белгород, РФ

Безпілотники атакували Рязанську, Тульську, Воронезьку, Липецьку, Брянську, Бєлгородську, Курську та Московську області РФ. Російська влада заявляє про атаку більш ніж 100 БПЛА та "успішну роботу" ППО.

Російські Telegram-канали почали повідомляти про вибухи у Курській області ще пізно ввечері 31 серпня. У ніч проти 1 вересня вибухи лунали вже у Рязанській, Тульській, Воронезькій, Липецькій, Брянській, Бєлгородській, Московській областях РФ. За даними Telegram-каналу "ASTRA", про вибухи також повідомляли мешканці Калузької та Орловської областей, передає Час Пік.

Близько 01:30 1 вересня стало відомо про перший збитий безпілотник під Москвою. Мер міста Собянін заявив, що дрон збили в районі Подольська. Руйнувань та постраждалих нібито немає. Вранці він повідомляв вже про 9 збитих безпілотників.

За словами Собяніна, БПЛА намагалися атакувати Московський нафтопереробний завод.

"Збили безпілотник в районі МНПЗ. Пошкоджень та постраждалих немає, загрози роботі МНПЗ немає", - заявив мер російської столиці.

Через атаку БПЛА у московських аеропортах "Внуково" та "Домодєдово" затримали на виліт кілька рейсів. Посадки скасовують, пасажирів виводять з літаків.

Вранці жителі Підмосков'я чули нові вибухи. Атака БПЛА триває...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк