17.09.2024, 07:21

Мешканці російського Енгельса скаржилися на вибухи та пожежу в районі аеродрому: що відомо

В районе аэродрома "Энгельс" раздаются взрывы / Скриншот с видео

Мешканці російського міста Енгельс Саратовської області пізно ввечері 16 вересня скаржилися на вибухи. Крім того, у мережі пишуть про пожежу в районі авіабази ВКС РФ.

У російському місті Енгельс Саратовської області пізно ввечері 16 вересня пролунали вибухи. Місцеві жителі припустили, що безпілотники атакували розташований біля міста аеродром стратегічної авіації "Енгельс-2", повідомляє Час Пік.

Про вибухи в Енгельсі повідомили близько опівночі. На кадрах, які з'явилися в мережі, також можна побачити пожежу в районі аеродрому. На деяких відео видно салюти й багато хто стверджує, що звуки, які багато хто прийняв за вибухи - це звуки салюту. Інші стверджують, що ці звуки видає транспорт, треті – що бачили безпілотник...

Досі невідомо, чи справді була атака БПЛА. Офіційних повідомлень поки що не було. Але те, що в районі аеродрому пожежа - добре видно не відео.

Довідково: Енгельс – авіабаза ВКС РФ поблизу міста Енгельс Саратовської області. Офіційна назва аеродрому – "Енгельс-2". На авіабазі дислокуються стратегічні бомбардувальники Ту-160 та Ту-95МС. Звідси часто злітають стратегічні бомбардувальники Ту-95 для ударів по Україні.

Энгельс Саратовской области / новости соцсетей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк