21.09.2024, 08:03

Вибухи, детонація, евакуація населення: БПЛА атакували склад з боєприпасами у Краснодарському краї

БПЛА атаковали склад с боеприпасами в Краснодарском крае / Скриншот с видео

У селищі Кам'яний Тихорецького району Краснодарського краю РФ у ніч проти 21 вересня БПЛА атакували склад з боєприпасами. Місцева влада традиційно заявляє про падіння уламків українських безпілотників.

У ніч проти 21 вересня БПЛА атакували склад з боєприпасами у селищі Кам'яний Тихорецького району Краснодарського краю РФ. Проводиться евакуація мешканців селища, що знаходиться поряд з місцем вибухів, повідомляє Час Пік із посиланням на російські ЗМІ.

За словами губернатора Краснодарського краю Веніаміна Кондратьєва, силами ППО нібито було придушено два безпілотники. Але після падіння уламків БПЛА у Тихорецькому районі сталася пожежа, почалася детонація вибухонебезпечних предметів.

За попередньою інформацією, постраждалих серед мирних мешканців немає.

Місцеві жителі повідомляють, що атаковано склад з боєприпасами. За інформацією Telegram-каналу ASTRA, "у селищі знаходяться дві військові частини: в/ч 57229-41 (місцеві жителі називають її "білі сараї") та в/ч 01704".

Тим часом, у Міноборони РФ заявляють, що за ніч ППО знищила 101 український БПЛА: над Брянською областю – 53, над Краснодарським краєм – 18, у районі Азовського моря – 16, у Калузької області – 5, над Бєлгородською та Тверською областями – по 3, у Курській, Смоленській областях та над Кримом - по 1 БПЛА.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк