21.09.2024, 08:55

У Тверській області РФ БПЛА атакували ще один склад з боєприпасами

В Тверской области РФ БПЛА атаковали еще один склад с боеприпасами

У Тверській області РФ в ніч проти 21 вересня БПЛА атакували ще один склад з боєприпасами. Жителі Торопця та найближчих населених пунктів знову чули вибухи та детонацію.

У ніч проти 21 вересня в селищі Октябрьске Тверської області РФ ударні безпілотники атакували 23-й військовий арсенал Головного ракетно-артилерійського управління (ГРАУ) Міноборони РФ. Місцеві жителі повідомляють про потужні вибухи, повідомляє Час Пік з посиланням на російські ЗМІ.

Вибухи пролунали о 4:00 ранку, після чого почалася пожежа та детонація. За даними Telegram-каналу "ASTRA", у селищі Октябрьске Тверської області безпілотниками атаковано 23-й арсенал ГРАУ.

Губернатор області Ігор Руденя заявив, що на південному заході Тверської області збито БПЛА, "спеціалісти екстрених служб працюють на місці".

Моніторингова група Telegram-каналу "Крымский ветер" за результатами даних супутникової зйомки фіксує потужну пожежу на 23 арсеналі ГРАУ біля селища Октябрьске у Тверській області. 23 арсенал ГРАУ знаходиться всього за 16 км на південь від раніше знищеного 107 арсеналу в Торопці.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк