29.09.2024, 08:29

У Волгоградській області БПЛА атакували великий арсенал боєприпасів: пожежа та детонація тривають

В Волгоградской области БПЛА атаковали арсенал боеприпасов

Жителі Волгоградської області РФ в ніч проти 29 вересня повідомили про атаку безпілотників. У мережі пишуть, що однією з цілей БПЛА був великий арсенал боєприпасів у селищі Котлубань. Місцева влада заявила про "успішне відбиття атаки".

У ніч проти 29 вересня БПЛА атакували Волгоградську область РФ. Місцеві жителі пишуть про вибухи та пожежі у Городищенському районі та викладають у мережу відео, повідомляє Час Пік.

Ряд Telegram-каналів повідомляють, що внаслідок атаки безпілотників у селищі Котлубань було знищено склад боєприпасів, відбулася детонація.

Інформацію про атаку БПЛА підтвердив губернатор Волгоградської області Андрій Бочаров, проте, за його словами, всі БПЛА "були перехоплені та нейтралізовані".

"Постраждалих та пошкоджень цивільних та військових об'єктів немає. Загоряння сухої трави, спричинені падінням уламків, оперативно загашено пожежними підрозділами", - повідомив глава регіону.

Тим часом у мережі з'являється все більше відео, які доводять, що атака БПЛА була успішною.

За інформацією публіциста Олександра Невзорова в селищі Котлубань Силами Оборони України було знищено іранську пускову установку Fath-360, внаслідок чого відбулася детонація 45 тонн боєприпасів.

"Така детонація еквівалентна тактичному ядерному вибуху.

Знищено 90 відсотків складів - дані з наших повірених джерел ГУР та СБУ", - написав Невзоров у Telegram.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк