29.08.2020, 22:13

Медики назвали п'ять продуктів, які потрібно їсти щодня

Ольга Романец | Всі новини автора
продукты

Медики розповіли про п'ять продуктів, які рекомендується включити в раціон жінкам. Їх вживання позитивно впливає на м'язову масу, що грає важливу роль для стану здоров'я.

Згідно з твердженням медиків, при наявності млявих м'язів знижується чутливість організму до інсуліну. Недостатній розвиток м'язової маси провокує порушення апетиту і споживання їжі, а також внутрішні системи починають неправильно функціонувати. У слідстві цього може виникати зайва вага, хвороби серця і кровоносних судин, передає Час Пік.

Жінкам доводиться частіше стикатися з такими проблемами, ніж чоловікам. Для підтримки здоров'я організму в раціон необхідно додати продукти, до складу яких входить велика кількість поживних речовин.

Наприклад, в грецькому йогурті містяться кальцій, білок і вітамін D, позитивно впливають на стан м'язів. Квасоля є відмінним джерелом клітковини. Медики рекомендують її вживати, якщо є бажання наростити м'язи.

Для отримання хороших результатів в тренажерному залі в раціон краще включити молоко і сир. Зелені банани покращують травлення завдяки калію в складі.

Читайте також: Зеленський підписав закон про збільшення мінімальної зарплати

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк