15.10.2020, 13:03

Всеукраїнське опитування: Зеленський озвучив друге питання

Владимир Зеленский

Президент України Володимир Зеленський озвучив друге питання, яке будуть ставити виборцям під час голосування на місцевих виборах 25 жовтня.

Питання глава держави ставить щодо майбутнього Донбасу. Він планує підняти тему створення на Донбасі вільної економічної зони. Про це Зеленський повідомив на своїй сторінці в Facebook, передає Час Пік.

"Настав час для питання номер два. Чи підтримуєш ти створення на Донбасі вільної економічної зони? 25 жовтня рішення залежить саме від тебе!",- сказано в підписі до відео.

Відповідь на це питання Зеленський закликав дати 25 жовтня на виборчих дільницях. 

Нагадаємо, Володимир Зеленський запропонував під час місцевих виборів 25 жовтня провести всеукраїнське опитування з 5 питань, "про які говорять на кухнях". 

Напередодні Зеленський оголосив перше питання: "Чи потрібно ввести довічне ув'язнення за корупцію в особливо великих масштабах?"

Президент 13 жовтня опублікував відеозвернення, в якому закликав українців прийти на виборчі дільниці в неділю 25 жовтня та відповісти на п'ять важливих для кожного питань.

Пізніше в ОП уточнили, що питання матимуть вигляд загальнонаціонального опитування, однак, на відміну від референдуму, він не матиме прямих юридичних наслідків.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк