07.02.2021, 11:46

Мороз до -24 градусів, ожеледь та снігові замети: у ДСНС попередили про погіршення погодних умов

Ольга Романец | Всі новини автора
погода

Державна служба з надзвичайних ситуацій попередила про проблеми, які можуть виникнути в областях через погіршення погодних умов.

Про це повідомляє прес-служба відомства, передає Час Пік.

За інформацією Укргідрометцентру, 7 лютого у Львівській, Івано-Франківській областях очікується значний сніг (на Закарпатті з дощем); ожеледь, на дорогах ожеледиця, пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпеки – жовтий).

8 лютого у західних, Житомирській, Київській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській областях значний сніг, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети, (приріст снігу 20-30 см, у Рівненській, Волинській, Львівській областях 30-40 см); на Закарпатті, вдень та на Прикарпатті, у Кіровоградській, Дніпропетровській областях сніг з переходом у дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпеки – жовтий).

У Києві 8 лютого значний сніг, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети, (приріст снігу 15-20 см), на дорогах ожеледиця (і рівень небезпеки – жовтий). Очікується значне зниження температури: вночі 13-16 градусів морозу, вдень 7-10 градусів морозу.

7-8 лютого в Україні, крім Закарпаття та півдня Одеської області, значне зниження температури: вночі до 12-18 градусів морозу, у північних областях місцями до 20-24 градусів, вдень до 8-13 градусів морозу; у південних областях вночі 5-10 градусів морозу, вдень від 4 градусів морозу до 2 градусів тепла.

Читайте також: Вершкове масло в Україні масово підробляють: названі небезпечні марки

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: