01.01.2022, 13:05

Головна ялинка України в рейтингу найкрасивіших в Європі займає 13 місце

Главная елка Украины

Головна новорічна ялинка України, встановлена у Києві на Софійській площі, увійшла до списку найкрасивіших новорічних дерев Європи.

Головна новорічна ялинка України увійшла в ТОП-15 найкрасивіших ялинок Європи в ]]>рейтингу ]]>Europe Best Destinations, повідомляє Час Пік.

У минулому році Київ займав 5-е місце у щорічному рейтингу новорічних ялинок в європейських містах. Згідно з новим рейтингом, Київ опинився на 13 місці в списку. Київська ялинка опинилася серед 15-ти переможців.

"Столиця України – ідеальне місце для мандрівників, які шукають автентичності, снігу та традицій. Різдвяних ярмарків у Києві не одна, а кілька. Помилуватися однією з найкрасивіших різдвяних ялинок у Європі можна на Софійській площі", – йдеться у повідомленні.

Перше місце у Європі зайняла новорічна ялинка на острові Гоцо (Мальта). На другому місці - ялинка зі Страсбурга (Франція). Також до п'ятірки увійшли Португалія, Угорщина та Литва.

Фото: елка на Мальте (europeanbestdestinations.com)Фото: елка в Страсбурге/Франция (europeanbestdestinations.com)Фото: елка в Лиссабоне/Португалия (europeanbestdestinations.com)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк