10.04.2022, 14:22

Україна підготувала пропозиції щодо шостого пакету санкцій ЄС проти РФ

Офис президента

Володимир Зеленський провів селекторну нараду з керівництвом країни, на якій обговорили пропозиції України для 6-го пакету санкцій Європейського Союзу проти РФ.

Президент України Володимир Зеленський провів селекторну нараду з керівництвом країни щодо матеріально-технічного забезпечення сил безпеки та оборони та готовності до виконання поточних бойових завдань. Також було напрацьовано пропозиції від України для 6-го пакету санкції проти РФ. Про це повідомляє прес-служба президента, передає Час Пік.

На нараді обговорили прогнозований вплив на РФ 5-го пакету санкцій Євросоюзу. В Офісі президента України напрацювали пропозиції для шостого пакету санкцій Євросоюзу проти РФ.

Було узгоджено необхідні дипломатичні зусилля для нарощування оборонної підтримки України для посилення санкційного тиску на РФ.

У нараді взяли участь керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак, прем'єр-міністр Денис Шмигаль та урядовці, Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, керівники силових відомств та Ради національної безпеки та оборони.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк