15.03.2023, 16:30

Контрнаступу ніщо не завадить - Данилов

Марина Началова | Всі новини автора
Секретар СНБО Данилов

13 березня видання The Washington Post опублікувало статтю, де писалося про погіршення якості української армії через втрати на фронті, через що чиновники поставили під сумнів готовність Києва до весняного контрнаступу. 

Очільник РНБО Олексій Данилов дав свою оцінку цим заявам, передає Час Пік.

В ефірі телемарафону Данилов повідомив, що вся інформація, яка з'явилася про зрив контрнаступу у ЗМІ, не відповідає дійсності, а видання посилаються на джерела, а не на конкретні факти.

"Ми дуже уважно читали ці газети перед 24 лютого, коли вони всі одноголосно нам розповідали про те, що буде катастрофа... Сьогодні починається новий етап, і я дуже хотів би, щоб його не підтримували наші ЗМІ. Так, є складна ситуація, ми вже рік ведемо війну проти великої за розміром, але не за розумом країни. Знали, що буде складно. Але розгойдувати ситуацію інформацією, яка не відповідає дійсності, - не дуже приємна річ", - сказав він.

Водночас Пентагон запевняє, що Україна буде забезпечена всім необхідним для контрнаступу, в тому числі й необхідними боєприпасами.

Нагадаємо, що сьогодні стартувала десята зустріч у форматі "Рамштайн".

Головними темами для обговорення цього разу стануть постачання боєприпасів та систем ППО, а також відправка Україні танків та важкої бронетехніки для контрнаступу.

 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк