26.05.2023, 07:54

Ракетна атака України: у Києві уламки пошкодили дах ТРЦ

Віктор Білий | Всі новини автора

У ніч проти п'ятниці, 26 травня, у всіх областях України пролунала повітряна тривога. Моніторингові групи повідомили про запуск крилатих ракет територією України.

Вибухи чули мешканці Дніпра, Києва та Черкас, передає Час Пік із посиланням на місцеві Telegram-канали.

За попередньою інформацією, працювало ППО.

Тривога почала поширюватися відразу з трьох напрямків – північного, південного та східного, досягнувши центральних, а потім і західних областей.

Про повітряну загрозу для Кривого Рогу повідомив глава Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

"За попередніми даними, військові збили над областю 5 крилатих ракет і 7 шахедів. Однак є і попадання. Внаслідок атаки в Дніпрі травмовано одного чоловіка. Через попадання в місті понівечено два житлові будинки й два автомобілі, транспортне і приватні підприємства, АЗС "Три пожежі загасили наші рятувальники. Території ще обстежуються, інформація уточнюється", - написав Лукашук.

Близько 04:20 у Києві пролунала серія вибухів.

За повідомленням начальника Київської міської військової адміністрації Сергія Попка, "уламки збитої над Києвом уночі 26 травня ворожої мети пошкодили дах торгово-розважального центру в Оболонському районі.

"Внаслідок падіння уламків в Оболонському районі зафіксовано пошкодження даху одного з торговельно-розважальних центрів, без загоряння та критичних руйнувань", - написав Попко в Telegram.

Близько 05:40 мешканці Черкаської області також чули роботу ППО.

Читайте також: "Прильоти" у центрі Краснодара: момент вибуху зняли на відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк