25.08.2023, 15:31

"Навіщо така кількість?": Буданов розповів, скільки ще військ Росія хоче відправити в Україну

Віктор Білий | Всі новини автора

В Росії мобілізація не припиняється. Наразі там розглядають можливість додатково призвати 450 тисяч людей.

Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в інтерв'ю ]]>Радіо Свобода]]>, передає Час Пік.

За його словами, щомісяця в рамках так званої "прихованої мобілізації" російська влада закликає близько 20 тисяч людей.

"Те, що минулої осені закликали близько 350 тисяч сумарно, трохи менше, але близько, всі якось так вважають, що закликали й все. Ні. Заклик іде щомісяця. Називається "прихована мобілізація". Є такий термін. Від 20 до 22 тисячі щомісяця закликаються за мобілізацією. Зараз вони розглядають варіант, це ще не вирішене до кінця питання, на заклик додатково 450 тисяч", – сказав він.

Буданов додав, що "само по собі це наводить на наступне питання: А навіщо така кількість, якщо втрати, як то кажуть, мізерні? Ну, ось ви й побачите, що правда десь посередині буде".

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: "Буде наземна операція": Буданов дав прогноз щодо звільнення Криму

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк