20.05.2024, 15:43

Голів ОСББ уповноважать вручати повістки, - постанова Кабміну

Оксана Мовчан | Всі новини автора
фів

Повістки військовозобов'язаним можуть вручати керівники установ або ФОП, які надають послуги з управління багатоквартирними будинками.

Про це йдеться на ]]>сайт]]>і уряду, передає Час Пік.

За місцем проживання повістки уповноважені вручати групи оповіщення, до складу яких можуть входити представники районних, міських державних або військових адміністрацій, виконавчих органів місцевих рад, ТЦК, поліцейські, а також під час оповіщення жителів багатоквартирних будинків – керівник установи або фізична особа – підприємець, яка надає послуги з управління багатоквартирними будинками, або голова правління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку.

За місцем роботи або навчання резервістів і військовозобов’язаних можуть оповістити представники роботодавця або закладу освіти, представники ТЦК і групи сповіщення, до складу яких можуть входити представники районних і міських адміністрацій (військових адміністрацій), співробітники ТЦК і поліцейські.

У громадських місцях, громадських будівлях і спорудах, місцях масового скупчення людей, на пунктах пропуску (блокпостах), пунктах пропуску через державний кордон України резервістів і військовозобов’язаних можуть оповіщати представники ТЦК і групи сповіщення.

Під час вручення повістки представник ТЦК або поліцейський здійснюватимуть фото- і відеофіксацію, зазначено в порядку проведення призову.

Читайте також:

Військовий облік жінок: хто після 18 травня має оновити дані в ТЦК

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк