30.06.2024, 21:35

Рекордна спека: 1 липня Україна стане однією з найспекотніших країн Європи

Рекордная жара в Украине / Иллюстративное фото

Україна 1 липня стане однією з найспекотніших країн Європи. У деяких регіонах температура повітря досягатиме +37 градусів.

Україна 1 липня стане однією з найспекотніших країн Європи. На значній частині території України зберігатиметься суха погода з високою пожежною небезпекою. Про це повідомила синоптикиня Наталія Діденко, передає Час Пік.

За прогнозом синоптикині, максимальна температура повітря сягатиме +30+35°, на сході та південному сході місцями до +34+37°.

"У західній частині України грозові дощі завтра місцями знизять температуру повітря на кілька градусів. Хоча атмосфера все ж встигне вдень розігріти повітря до +30 і навіть вище.

Більш інтенсивні грозові дощі через візит атмосферного пройдуть на заході в другій половині дня чи ввечері", - написала Наталія Діденко у Facebook.

За її прогнозами завтра у Києві очікується суха погода без опадів, стовпчики термометрів піднімуться до +32+34°.

1-2 липня у західних областях, а 3-4 липня ще й на півночі України спека трохи спаде, але на півдні та сході країни все ще буде спекотно та сухо.

"Тому поки що дуже обережно з вогнем, особливо уважно до свого самопочуття, махайте віялами і кропіть водичкою себе й усіх, хто поруч...

Не забудьте пляшечку води у торбу та панамку на голову!", - порадила Наталія Діденко.

прогноз погоды / Наталья Диденко

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк