22.07.2024, 18:19

До України ненадовго прийшло похолодання: в яких регіонах очікується дощ

Марина Гончар | Всі новини автора
погода

23 липня, у вівторок, Україна очікує на зміну погодних умов. За прогнозами синоптиків, місцями пройдуть дощі, але вже до вихідних помірна спека повернеться.

Про це повідомляє Час Пік.

У вівторок, 23 липня, дощі та грози найбільш ймовірні у західних областях України. Місцями опади можливі також на сході, а ввечері – на північному сході країни. У цих регіонах мешканці можуть очікувати на короткочасні зливи з грозами.

На решті території країни переважатиме суха та сонячна погода. Це стосується центральних, південних та більшості східних областей, де погода буде сприятливою для проведення часу на відкритому повітрі.

Температура повітря 23 липня передбачається в межах +26...+30 градусів за Цельсієм. У західних областях температура буде дещо нижчою – місцями +24...+26 градусів. У південній частині країни пануватиме спека – +31...+34 градуси.

У Києві у вівторок очікується без опадів. Максимальна температура повітря становитиме близько +28 градусів. Мешканці та гості столиці можуть насолоджуватися теплою, але не надто спекотною погодою.

Проте, впродовж четверга та п'ятниці у Києві очікується короткочасне зниження температури повітря до +23...+25 градусів. Це дасть можливість мешканцям столиці відчути невелике полегшення від спеки, яка панувала раніше.

У суботу та неділю до України повернеться помірна спека. Температурні показники знову піднімуться, але не до критичних значень. Це дозволить людям насолодитися літніми вихідними, відпочиваючи на природі чи біля водойм.

Читайте також: Підвищення акцизів на пальне в Україні: очікується зростання цін на хліб, молочні продукти та овочі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк