19.08.2024, 17:03

Спека знову накриє Україну: прогноз погоди на 20 серпня

Оксана Мовчан | Всі новини автора
длджлропнп

Згідно з прогнозом відомого синоптика, Україна знову опиниться під впливом спекотної погоди.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко, передає Час Пік.

20 серпня температура повітря в більшості регіонів країни коливатиметься в межах +30 до +35 градусів, а в окремих областях навіть досягне +35 до +37 градусів. Лише в західних областях країни буде дещо прохолодніше — тут температура буде варіюватися від +27 до +32 градусів.

Значна частина України залишиться під впливом високого атмосферного тиску, що забезпечить переважно суху погоду.

Однак, у західних областях, зокрема на Волині, Рівненщині, Львівщині, Івано-Франківщині та Закарпатті, а також ввечері у вівторок на Житомирщині, можливі короткочасні дощі з грозами.

У столиці України, Києві, 20 серпня очікується особливо спекотна погода — температура досягне +33 до +35 градусів. Місто насолоджуватиметься сухими та сонячними днями.

Підвищені температури продовжать переважати на півдні та сході України, де стовпчики термометрів демонструватимуть +33 до +37 градусів. Проте вже 22 серпня очікується певне послаблення спеки на заході, півночі та Вінниччині, що принесе деяке полегшення від жаркої погоди.

Залишається закликати до обережності, адже спека може негативно вплинути на здоров’я. Під час таких погодних умов важливо пити достатню кількість води, уникати перегрівання та перебувати в прохолодних місцях.

Читайте також:

До Дня Незалежності Укрпошта випустила марку "Все буде UA!": передзамовлення на нову марку відкрито

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк