15.11.2020, 09:58

Без додаткової плати та SIM-карт: "Київстар" запустив послугу eSIM

"Киевстар" запустил услугу eSIM

Найбільший український оператор телекомунікацій, який надає послуги зв'язку та передачі даних "Київстар" запустив послугу eSIM. Тепер абоненти всіх мобільних операторів без додаткової плати можуть скористатися eSIM від "Київстар".

Технологія eSIM набирає популярність. За останній рік кількість смартфонів у мережі "Київстар", які підтримують eSIM, зросла на 160%, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу мобільного оператора.

Киевстар запустил услугу eSIM

Що таке еЅІМ?

eSIM - це вбудована в смартфон або інший девайс SIM карта. Технологія eSIM дозволяє підключити на один електронний чіп в середньому до 5 різних номерів в залежності від моделі девайса та перемикатися між ними, без заміни основної SIM-карти.

Як відзначили в компанії, eSIM має більш високий ступінь захисту. По-перше, смартфон захищений від пошкодження через постійну заміну SIM-карти. А в разі втрати телефону eSIM не можна викинути, а значить зростає ймовірність відшукати девайс.

Послуга надається без додаткової плати і включена в тарифи передоплати "Відео без кордонів", "Розваги без кордонів" та "Спілкування без кордонів". 

На даний момент послуга доступна абонентам передоплати, але в перспективі її функціонал буде доступний бізнес-клієнтам та абонентам контрактної форми обслуговування.

Які пристрої підтримують eSIM

Зверніть увагу-пристрій повинен бути сертифікований в Україні.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE, iPhone XR, iPhone XS, iPhoneXS MAX, iPad, iPad Air, iPad mini, iPad Pro 11, iPad Pro 12.9, GALAXY FOLD, Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra, Galaxy Note20 Ultra 5G, Galaxy S20, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20+, Galaxy Z Flip, Huawei P40/P40 Pro.

Як додати eSIM у девайс

Зверніть увагу: після активації eSIM, звичайна SIM-карта буде деактивована, тому заздалегідь скопіюйте контакти та SMS.

Активувати послугу можна двома способами: якщо користувач абонент "Київстар" - достатньо тільки поміняти свою звичайну SIM на eSIM в додатку "Мій Київстар" без додаткових сканувань QR. Номер абонента залишається колишнім. 

Якщо це підключення нового номера, то в інтернет-магазині "Київстар" потрібно вибрати та оплатити один з тарифів з eSIM: "Відео без кордонів", "Розваги без кордонів" та "Спілкування без кордонів".

Детальна інструкція про підключення знаходиться за ]]>посиланням]]>.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк