07.12.2020, 22:34

Що не можна робити перед дзеркалом: екстрасенси дали важливу пораду

Ольга Романец | Всі новини автора
зеркало

На думку екстрасенсів, дзеркала мають магічні властивості, які здатні як допомогти, так і нашкодити людині. Це залежить від того, які саме дії людина робить перед ним.

Після настання темряви, а особливо вночі, в дзеркало краще не виглядати. В цей час в ньому відкривається портал в потойбічний світ, і сутності, що живуть в Нижньому світі, здатні заволодіти душею людини, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Крім того, перед дзеркалом не можна вимовляти лайливі слова. Їх енергетика здатна нашкодити людині і навіть викликати хвороби. Небезпечно також говорити своєму відображенню негативні фрази.

Наші предки вважали, що приймати їжу біля дзеркала небезпечно. Так можна "заїсти" красу, розум, здоров'я.

Також вельми небезпечно спати, відбиваючись в дзеркалі. Уві сні людина вразливий, і ваше відображення може стати причиною активної уваги потойбічного світу. До того ж дзеркала можуть провокувати нічні кошмари.

Згідно фен-шуй, дзеркало повинно мати такий розмір, щоб можна було бачити себе в повний зріст. Бажано встановити велике дзеркало в передпокої, щоб міститься в гостях енергія, перш за все негативна, вбиралася дзеркалом і не проникала в будинок.

Розбите дзеркало віщує 7 неблагополучних років. Пошкоджене дзеркало не можна викидати як сміття. Щоб позбутися від розбитого дзеркала, слід виконати свого роду ритуал. Осколки необхідно загорнути в шматок тканини і спалити, а після закопати.

Читайте також: На Землю насуваються катаклізми: астролог назвав дати

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк