12.12.2020, 14:19

Послідовниця Ванги зробила передбачення: що станеться на Землі в 2021 році

Марина Началова | Всі новини автора
Каедэ Убер

Знаменита болгарська пророчиця Ванга ще за життя передбачила появу своєї французької послідовниці, про що активно писала преса після смерті віщунки. Незабаром про себе заявила дівчинка на ім'я Каеде Убер, яка назвала себе спадкоємницею Ванги.

Ім'я Каеде Убер не так відомо в світі, як її болгарської покровительки, але багато хто всерйоз вірить в її здібності, передає Час Пік з посиланням на ЗМІ.

Так, ще в 2016 році Убер на інтерв'ю заявила, що скоро жителі Землі зіткнуться з екологічними катастрофами. І професіонали, спостерігаючи за поточною ситуацією, кажуть, що такі дійсно неминучі.

Згідно з передбаченнями Убер, саме в 2021 році людство чекає екологічне лихо, і винними в ньому будуть не незвідані космічні сили, а самі люди, які протягом століть забруднювали планету, не замислюючись про наслідки.

Убер вважає, що після 2021 року забруднення води і грунту стане колосальним і незворотнім. Буде потрібно докласти зусиль, щоб знайти на нашій планеті чисті місця з первозданною природою. Люди можуть залишитися без питної води, що стане причиною появи нових хвороб, народних хвилювань і воєн.

Стосовно коронавіруса, Убер каже, що в 2021 році людство все ж зможе приборкати пандемію. Тільки завдяки медикам і вченим пандемія перестане поширюватися з такою колосальною швидкістю. Також провидиця заявляла, що до перемоги над вірусом можуть привести тільки численні жертви.

Ванга свого часу передбачала на 2021 рік початок подій, які повністю змінять життя на Землі. Убер також говорить про те, що в наступному році людство може зіткнутися з чимось непізнаним. Пророчиці не уточнювали, що це буде, але фахівці вважають, що зміни можуть бути пов'язані з відкриттями в космічній галузі. Можливо, будуть виявлені нові придатні для життя планети. У всякому разі, Убер радить жителям Землі бути обережними, щоб не сталося непоправного.

Дивіться ще: Речі з СРСР, про призначення яких сучасній людині важко здогадатися

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: