19.12.2020, 12:30

Прем'єра українського мультфільму "Гулівер повертається" перенесена на 2021 рік: трейлер

"Квартал 95" отложил премьеру мультфильма "Гулливер возвращается"

Прем'єра українського повнометражного мультфільму "Гулівер повертається" перенесена на 2021 рік.

Мультфільм про нові пригоди Гуллівера у Ліліпутії вийде на великі екрани України навесні 2021 року, повідомляє Час Пік.

Прем'єра мультфільму в Україні була запланована на 24 грудня, але 17 листопада команда прийняла рішення перенести показ на весну 2021 року. Про це повідомляється на офіційній сторінці проекту в Facebook. 

"Гулливер возвращается"

Мультфільм про пригоди Гуллівера - спільний проект студії "Квартал 95" та компанії Gulliver Films. "Гулівер повертається" - перший український мультфільм, процес виробництва якого максимально відповідає стандартам компанії Disney. 

Продюсером мультфільму є Олег Ходачук. Режисером став Ілля Максимов. Героїв мультфільму озвучили зірки українського шоу-бізнесу та актори студії "Квартал 95".

Контролював продакшен мультфільму американський режисер-аніматор Тоні Бонілла, в послужному списку якого такі відомі проекти, як "Льодовиковий період-3: Ера динозаврів", "Ріо-2", "Зверополіс".

Презентація українського мультфільму відбулася в Берліні в рамках кінофестивалю Berlinale, який цього року відсвяткував 70-річний ювілей. Проект отримав численні позитивні відгуки на кіноринку Берлінського фестивалю. 

За сюжетом нових пригод, Гуллівер отримує лист з проханням про допомогу і негайно відправляється в Ліліпутію, де опиняється в центрі дивовижних подій.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк