31.12.2020, 12:02

Новорічна ніч 2021: Як правильно загадати бажання, щоб воно здійснилося

Марина Началова | Всі новини автора
новый год 2021

Для більшості людей новорічна ніч - особлива. Її чекають з надією, що в новому році життя обов'язково зміниться на краще, і справдяться найзаповітніші мрії.

У багатьох країнах існує традиція загадувати бажання опівночі в новорічну ніч. Для більш надійного «ефекту» існують різні ритуали, повідомляє Час Пік.

Запобіжні заходи

Перш ніж ви підете готуватися до ритуалу на здійснення бажання, слід знати, як правильно сформулювати прохання, щоб не нашкодити собі.

Загадуючи бажання в Новий рік, не можна ні в якому разі бажати поганого іншим людям. Якщо здійснення заповітної мрії піде на шкоду комусь іншому - краще від неї відмовитися, адже все рано чи пізно повернеться бумерангом.

Езотерики кажуть, що, загадуючи бажання, потрібно будувати фрази так, ніби воно вже виповнилося. При цьому слід уникати частки «не», оскільки ефект від ритуалу може виявитися протилежним очікуваному. Не потрібно говорити: «Я більше не лаюся з батьками», правильно буде сказати: «У нас з батьками хороші відносини».

как загадать желание на новый год

Потрібно формулювати свої думки гранично чітко, інакше бажання може здійснитися надто високою ціною. В інтернеті гуляє історія про дівчину, яка на Новий рік загадала залишитися в улюбленій країні ще на два тижні. Перед самим відльотом вона потрапила в лікарню і з цієї причини повернулася додому рівно на 14 днів пізніше. Щоб захистити себе від неприємностей, астрологи радять додавати в кінці фрази: «це принесе лише благо».

І, звичайно ж, загадувати бажання потрібно неодмінно в доброму настрої. Ось кілька нескладних ритуалів на здійснення мрії для новорічної ночі.

Спалювання записки

Один з найвідоміших прийомів: поки б'є годинник, потрібно встигнути написати своє сокровенне бажання на клаптику паперу, спалити його, попіл висипати в келих з шампанським і випити до настання півночі.

Метод вимагає деякої вправності і не зовсім безпечний. Якщо сумніваєтеся, що встигнете виконати все вищеописане за одну хвилину або не хочете псувати смак шампанського попелом, можна спробувати інші способи загадати бажання.

пепел в бокале как загадать желание

З виноградом

Цей спосіб придумали іспанці, у яких виноград вважається символом удачі, достатку і здоров'я. Поки б'ють куранти, потрібно з'їсти 12 виноградин і при цьому уявляти своє заповітне бажання. Кісточки потрібно встигнути виплюнути до півночі. Можна піти на хитрість і підготувати виноград без кісточок.

З купюрою

Цей метод підійде для привернення фінансового прибутку. Навколо ніжки келиха потрібно звернути купюру, яку після святкування слід покласти в гаманець і не витрачати.

Ялинкова кулька

Перед святом купіть невелику скляну новорічну кулю. На листочку паперу запишіть своє бажання, згорніть у трубочку і помістіть всередину кульки. Кулю потрібно повісити на ялинку і щодня брати її в руки на п'ять хвилин, а через тиждень - зняти і заховати від сторонніх очей.

новогодний обряд на исполнение желания

Порожня пляшка

Коли гості доп'ють шампанське, потрібно взяти порожню пляшку, покласти в неї записку зі своїм бажанням і подути всередину, в думках представляючи свою мрію. Пляшку слід закупорити корком і заховати в шафу до тих пір, поки бажання не здійсниться.

Китайський ліхтарик

Напередодні Нового року потрібно придбати китайський ліхтарик і написати на ньому свою мрію. Поки б'ють куранти, запустіть ліхтарик, відправляючи своє бажання прямо в небеса.

З букетом

Побалуйте себе букетом квітів напередодні Нового року. Шанс на виконання бажання збільшується в рази, якщо квіти вам подарує хтось інший. Поки йде підготовка до святкування, гарненько обміркуйте свою мрію, погладжуючи пелюстки. За годину до півночі налийте в келих будь-який напій і киньте туди три пелюстки з букета. Келих потрібно залишити під ялинкою, а під бій годинника випити весь його вміст.

исполнение желания новый год

Малюємо мрію

Цей спосіб трохи складніший, ніж попередні. У новорічну ніч після півночі потрібно озброїтися папером і фарбами і намалювати свою мрію. Немає необхідності бути вмілим художником, досить просто підійти до малюнка з душею. Листок слід звернути і зав'язати червоною стрічкою. Потім потрібно розтопити віск і вилити його на папір і стрічку, таким чином запечатавши малюнок. Поки віск не охолов, напишіть на ньому свої ініціали і повісьте згорток на ялинку.

Зняти малюнок з ялинки слід в ніч на Різдво. Не розгортаючи, його потрібно заховати в надійне місце. Розгорнути згорток можна лише тоді, коли бажання здійсниться. Тоді малюнок потрібно обвести червоною фарбою і зберігати, поки на горизонті не з'явиться нова мрія. Після цього малюнок можна спалити.

Наповнюємо свято символами

Щоб задумане скоріше здійснилося, можна відобразити свою мрію в святковому декорі або новорічних стравах. Купіть пляшку вина з країни, в якій мрієте побувати. Якщо хочете вийти заміж, зробіть з паперу ляльку в білій сукні і повісьте її на ялинку. Бажаєте купити автомобіль - приготуйте торт або салат у формі машини. Хочете поправити матеріальне становище - прикрасьте ялинку купюрами або монетками.

загадать желание новый год 2021

Якщо складно визначитися

У вас так багато бажань, що не знаєте, яке загадувати? Дозвольте Всесвіту самому вирішити, яке з них здійсниться. Для цього потрібно написати кожне бажання на окремому листочку паперу, скласти їх усі під подушку, а вранці дістати перше, що трапиться під руку - воно і збудеться раніше за інших.

Це далеко не всі існуючі способи загадати бажання в новорічну ніч, придумані людьми. Хтось щиро вірить в них, хтось ставиться скептично. Головне, що слід пам'ятати, думаючи про свою мрію під бій годинника - вона обов'язково здійсниться в тому випадку, якщо ви будете вірити в себе і твердо йти до наміченої мети.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: