03.01.2021, 18:21

Ідеї подарунків на Різдво: чим потішити рідних та близьких на свято

Ольга Романец | Всі новини автора
подарок на Рождество

Різдво для багатьох українців - важливе сімейне свято. Його не прийнято відзначати шумно і весело в компанії друзів, а навпаки, за красиво накритим столом з найдорожчими і близькими людьми. І звичайно ж, не обходиться без подарунків.

Вибирати подарунки важко, проте це компенсується чудовими відчуттями, коли приходить час дарувати їх.

Традиційні подарунки на Різдво

В першу чергу Різдвяний подарунок повинен бути душевним і дарувати позитивні емоції. Це можуть бути:

Свічки - дійсно традиційний подарунок. Він є символом тепла, світла і віри.

подарки на Рождество

Фігурка ангела - ще один символ віри. Такий подарунок на Різдво підійде віруючим людям, які зможуть оцінити його значимість.

подарок на Рождество

Іграшки на ялинку - ще один чудовий і досить символічний подарунок, особливо якщо він зроблений своїми руками.

подарок на Рождество

Дзвіночки - незмінні супутники Різдва. Можна піднести колекційний дзвіночок з міді або срібла, сувенір з іншої країни, ялинкову іграшку або гірлянду у вигляді дзвіночка.

подарок на Рождество

Сувеніри з соломи - ще один символ Різдва. Вважається, що саме на солом'яній підстилці в яслах спав новонароджений Ісус. Саме тому з'явилася традиція дарувати сувеніри та прикраси з цього матеріалу на Різдво.

подарки на Рождество

Крім традиційних подарунків ви можете купити щось більш практичне. Якщо ви вибираєте практичні подарунки, то існує всього одне правило - купуйте те, чого людина дійсно хоче, а не те, що на ваш погляд буде корисним.

Що ж подарувати рідним і близьким на Різдво?

Подарунок для дітей

Що перш за все спадає на думку, коли вибираєш подарунок на Різдво для дитини? Ну звичайно ж солодощі! Цукерки, шоколадки або інші смачні подарунки не залишать байдужим жодну дитину.

Ще одна ідея для подарунка дитині - розвиваючі іграшки. Щоб вибрати хорошу іграшку, згадайте, що саме подобається вашому малюкові. І обов'язково приєднайтеся до дитини під час гри. Найрізноманітніші ігрові набори, ляльки і моделі автомобілів: саме те, що допоможе розвинути уяву і увагу дитини.

подарок на Рождество

Подарунок для батьків

Класичний подарунок для дорослих - книжки. Вони ніколи не вийдуть з моди. Якщо важко вибрати, то придивіться до нових видань вже улюблених творів тієї людини, якій купуєте книгу.

Якщо вибираєте подарунок жінці, подрузі або мамі, то сертифікат на одяг, косметику або процедури в салоні краси стане відмінним варіантом.

Також відмінним подарунком для жінки стане кімнатна рослина.

подарок на Рождество

Батькам можна дарувати те, що стане в нагоді їм в побуті, або ж полегшить життя. Відмінним подарунком для них стане термос або термочашка. Вони будуть нагадувати про вас кожен раз, коли будуть зігрівати в холодні зимові вечори.

Також можна організувати сімейний похід в театр або кіно.

Подарунок для друзів

Другу можна подарувати книгу улюбленого автора, різдвяний светр або шкарпетки, солодощі або чашку з вашою смішною спільною світлиною.

Також відмінним подарунком для друга стане футболка з веселим принтом, а також авторська листівка.

подарок на Рождество

Подарунок для коханих

Банально дарувати дівчині прикраси, квіти або косметику, а хлопцеві - гаманець або годинник. Можна відійти від класики. Щоб кохана людина частіше відчувала твоє тепло, подаруй різдвяний светр, теплі шкарпетки з цікавим принтом або плед.

подарок на Рождество

Пам'ятайте, в цей день важливий не стільки подарунок, скільки емоції, з якими ви їх даруєте. Порадуйте своїх близьких чимось особливим - нехай невеликим і недорогим, але обраним з любов'ю і душевною теплотою.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк