23.01.2021, 15:05

Мільярдер оголосив нагороду в 1 млн доларів за відповідь на одне питання

Миллиардер объявил награду в 1 млн долларов за ответ на один вопрос

Американський мільярдер оголосив нагороду в мільйон доларів за відповідь на одне питання, яке цікавить його не один десяток років.

Американський мільярдер-інвестор, 75-річний власник мережі готелів Budget Suites of America Роберт Бігелоу запропонував мільйон доларів за відповідь на питання, чи є життя після смерті, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Роберт Бигелоу

Роберт Бігелоу, оголосив конкурс есе для вчених з досвідом роботи в галузі неврології та психології.

Від претендентів на мільйон потрібно до 1 серпня надати результати дослідження обсягом в 25 тис. слів. Спеціальна комісія визначить кращих авторів. Володар першого місця отримає при цьому 500 тис., другого - 300 тис., а третього - 150 тис. доларів.

Отримати грошовий приз зможе людина з 5-річним досвідом роботи в області свідомості. Бажано, щоб вона належала до якогось авторитетного співтовариства. Нагороду отримає той, хто зможе переконливо довести існування життя після смерті.

Бізнесмен зазначив, що його цікавлять два сакральних питання - чи є смерть тіла кінцем нашого існування та чи самотні ми у Всесвіті.

Сам Бігелоу переконаний у тому, що свідомість продовжує існувати після фізичної кончини людини.

Вперше Роберт Бігелоу зацікавився цим питанням ще в 1992 році - після самогубства його 24-річного сина Рода Лі. Роберт та Діана намагалися вступити в контакт з померлим сином за допомогою відомого екстрасенса Джорджа Андерсона. Як говорив Роберт, контакту як такого не вийшло, але він упевнений, що дух Рода Лі існує, і що з ним все в порядку.

Після смерті своєї коханої дружини Діани Мони Бігелоу, разом з якою він прожив 55 років, бізнесмен твердо вирішив дізнатися, що відбувається після того, як людина помирає. Дружина мільярдера померла півроку тому у віці 72 років від серйозної хвороби.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк